top of page

De Stad

Locatiepodcast

De laatste tijd viel mij tijdens mijn wandelingen door de stad ineens van alles op. Waarom? Omdat ik echt de tijd nam om stil te staan en goed te kijken...
 

In mijn werk ben ik altijd op zoek naar verhalen die onder de oppervlakte van de werkelijkheid verborgen liggen. In mijn locatievoorstellingen en luistertochten doe ik dat in het groot, en in mijn micropodcast de Stad in het heel klein.


Met De Stad wil ik jou meenemen op een ontdekkingsreis door het alledaagse leven om ons heen. In elke aflevering deel ik een kleine observatie, een kort verhaal over het leven in de stad. En het leuke is: door op deze manier naar de stad te kijken, beginnen mijzelf ook weer allerlei nieuwe dingen op te vallen. Waarom bloeien bijvoorbeeld de iepen aan de ene kant van de kade wel, en aan de andere kant niet? En: hoe een verkeersregelaar even zijn ogen sluit te midden van de chaos rondom Amsterdam Centraal station.

Luister je mee naar De Stad? Als je je abonneert krijg je elke donderdag een melding dat er een nieuwe te beluisteren is. Luister alle afleveringen hier. Of loop door de stad als locatiepodcast. Je ziet de locaties op de routekaart hieronder.

bottom of page