top of page
Vier

Wil jij dat het verhaal van jouw plek, zoals een culturele erfgoedlocatie, museum, historische plaats of bijzondere buurt echt tot leven komt? Laat mij je helpen om jouw verhaal op een unieke manier te delen.
 

Ik ben Inge Wannet, en ik breng verhalen, locaties en mensen samen in mijn audioroutes. Ik wil mensen onderdompelen in de rijke geschiedenis en betekenis van jouw plek, Want geloof me, er is zoveel meer te ontdekken dan je op het eerste gezicht zou denken. Mijn doel is deze verhalen naar boven te halen en op een toegankelijke en vernieuwende wijze te delen met jouw publiek. 
 

Door interviews te combineren met verhalende teksten, creëer ik een ervaring die niet alleen informatief is, maar ook gelaagd en meeslepend. Met mijn luistertochten neem ik je publiek mee op een reis door de tijd, langs verschillende luisterpunten die stuk voor stuk een uniek aspect van jouw plek belichten. 

 

Jouw publiek gaat zelf op stap, met een routekaart én hun telefoon, en ontdekken zo het verhaal van jouw plek. 

In nauw overleg met jou als opdrachtgever gaan we op zoek naar de juiste ingrediënten voor een onvergetelijke ervaring. Volgens een vaststaand format transformeren we jouw verhaal tot een unieke audio-ervaring, een route langs verschillende luisterpunten.

Of het nu gaat om fascinerende historische feiten, boeiende anekdotes of inspirerende interviews met jouw vrijwilligers, we zorgen ervoor dat elk punt een waardevolle toevoeging is aan de audioroute.

Met deze solide basis in gedachten, creëren we tussen de 6 en 8 luisterpunten die variëren in lengte van 2 tot 5 minuten. Zo krijgt jouw publiek een gevarieerde en meeslepende ervaring die perfect aansluit bij de sfeer en geschiedenis van jouw plek.

In deze opzet ben jij zelf verantwoordelijk voor de publiciteit, routekaart en distributie van de werken. In overleg kan ik dit werk voor een meerprijs ook uit handen nemen.

Deze audiowerken zijn geschikt voor een breed scala aan organisaties die hun plek op een unieke manier willen presenteren en delen met het publiek. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • Kleine erfgoedlocaties die hun verhaal willen vertellen op een meeslepende manier.

  • Levendige buurten die hun unieke karakter willen laten zien.

  • Kunstinstellingen die op zoek zijn naar nieuwe manieren om hun boodschap over te brengen.

  • Sportclubs die hun geschiedenis willen delen met de nieuwe generatie

  • Muziekfestivals die bezoekers willen verrassen met meer dan alleen muziek.

  • Heemkunde verenigingen die hun passie voor lokale geschiedenis willen delen.

  • Molenaarsgildes die hun molenaars in het zonnetje willen zetten en hun verhalen willen uitlichten.

Neem contact op

Je kunt altijd vrijblijvend informeren naar een audioproject op maat voor jouw plek.

Bedankt! Ik neem snel contact met je op.

bottom of page