top of page
Luistertocht.jpeg

Wil jij een immersieve audio-ervaring creëren rondom jouw boek, een historische verhaal op locatie hervertellen en je publiek door tijdlagen heen laten kijken? Bijna alles is mogelijk in mijn luistertochten op maat.

Ik ben Inge Wannet, en ik breng verhalen, locaties en mensen samen in mijn audioroutes. Ik wil mensen onderdompelen in de rijke geschiedenis en betekenis van jouw plek, Want geloof me, er is zoveel meer te ontdekken dan je op het eerste gezicht zou denken. Mijn doel is deze verhalen naar boven te halen en op een toegankelijke en vernieuwende wijze te delen met jouw publiek. 
 

Met jouw boek, (historisch) onderzoek of stadsgeschiedenis als uitgangspunt maken we een onvergetelijke luistertocht, die het publiek meesleept in jouw vertelling. In overleg vinden we de juiste vorm: brengen we personages tot leven in dialogen? Zetten we stemacteurs in? En wat willen we precies overbrengen aan het publiek? We werken toe naar een immersief audiowerk, dat altijd de wereld achter de eerste indruk laten zien en mensen onderdompelt in een andere wereld.

Een routekaart biedt de luisteraar houvast en geeft een overzicht van de te bezoeken locaties. Tijdens de tour is er ruimte voor de luisteraar om op eigen tempo de plek te verkennen en te genieten van de omgeving. De audiotour biedt hierdoor een bijzondere publieksbeleving waarbij verhaal en locatie op een mooie manier samenkomen.

In nauw overleg met jou als opdrachtgever gaan we op zoek naar de juiste ingrediënten voor een onvergetelijke ervaring.

 

Voor de luistertocht worden verschillende plekken uitgewerkt die een rol spelen in het werk. In het maakproces zullen 15 tot 20 luisterpunten worden geselecteerd die inhoudelijk met elkaar verbonden zijn. Deze punten leiden het publiek door het werk, waarbij de voice over en de acteurs de verhalen vertellen en de omgeving nauw betrekken.

De luistertochten worden gemaakt voor bijvoorbeeld culturele instellingen, schijvers en musea en gemeenten. Elke luistertocht wordt op maat vormgegeven, zodat de vorm perfect samenvalt met het verhaal.

Deze luistertochten zijn geschikt voor een breed scala aan organisaties die hun plek op een unieke manier willen presenteren en delen met het publiek. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • Grote erfgoedlocaties die hun verhaal op locatie willen vertellen op een meeslepende manier.

  • Gemeentes die trots zijn op hun erfgoed en geschiedenis.

  • Schrijvers die een extra beleving willen toevoegen aan hun boeken en hun verhalen on-site willen ontsluiten.

  • Musea die buiten de gebaande paden willen treden.

Let op: niet elk verhaal is geschikt voor een luistertocht. Samen met jou onderzoek ik graag de mogelijkheden.

Neem contact op

Je kunt altijd vrijblijvend informeren naar een audioproject op maat voor jouw plek.

Bedankt! Ik neem snel contact met je op.

bottom of page