top of page
Inge Wannet

Werk in

opdracht

Werk in opdracht

Een selectie van werk

Inge is in te huren voor het maken van o.a. audioroutes, locatie-voorstellingen, podcasts, voice-overs of het (af)regisseren van voorstellingen.
 

Voor Bits of Freedom maakt zij in 2023 de Bits of Freedom Podcast, over alles wat met het internet te maken heeft. Voor Jess Øberlin en Iselle Claassens maakt zij de podcast Dancing With Darkness.

Voor het het Gilde van Molenaars maakte ze in 2022 de audioroute Zij is Molenaar, voor festival de Tuin der Lusten de route Rondje Bos, en voor Museum de Proefkolonie de Luistertocht door de Koloniën van Weldadigheid, met Philip Freriks. Voor Bits of Freedom maakte ze de Big Brother Awards Podcast.

Samen met uitvaartbegeleider Florine Schaap maakt ze Afscheidswandelingen, audiowerken met opgenomen speeches, muziek, voorgelezen gedichten of wat je dan ook maar zou willen laten horen, ter nagedachtenis aan een overledene.

Samen met Suzanna Jansen maakte ze in 2021 een Luistertocht door het Pauperparadijs, in samenwerking met het Gevangenismuseum Veenhuizen.

In 2019 maakte ze in opdracht van Uitgeverij Loopvis het audiowerk Climax/Tijdsprong, een korte luistervoorstelling gebaseerd op de teksten uit hun reeks 'Kakkerlakjes' boeken. Ook in dat jaar deed ze een aantal voice-overs en stemmenwerk, zo vertolkte ze de  (live) stem van Big Brother tijdens de Big Brother Awards in Tivoli Vredenburg.

Ze maakte in 2017 een reeks vlogs in opdracht van het Nederlands Theater Festival en in 2018 en 2019 maakte ze vlogs voor- en achter de schermen in opdracht van hedendaagse dans festival Moving Futures.

In 2018
maakte ze in opdracht een audiowerk voor de opening van het Cafe Theater Festival: De staat van het café.
De Theaterkrant schreef daarover:


'[... ]Het is een monoloog van het café zelf, via een voice-over hoor je zijn diepe, donkere stem. Een ode aan het café, waar iedereen gelijk is. Waar mensen naartoe komen om stoom af te blazen, om hun favoriete band te zien spelen of om heel hard te feesten. In het café komt iedereen bij elkaar en kan het meest onverwachte waar worden (op deze middag bleek dit te kloppen toen uw recensent plotseling vooraan een polonaise liep). Het lijkt vanzelfsprekend om juist op zo’n plek theater te maken.'

In 2017 en 2018 was Inge als regisseur verbonden aan de Tekstsmederij.

bottom of page